Etter å ha blitt “spammet” med spørsmål om å fjerne torrenter fra flere store selskaper har ELiTE-TEAM, en privat fransk tracker, spurt flere store torrentindexserere om å fjerne torrentene deres, og ikke godta dem i fremtiden. Uheldigvis er innsatsen deres dømt til å slå feil.

delete-it

Det har nok en gang kommet søksmål til guttene bak The PirateBay. Denne gangen for hele 13 millioner norske kroner. Det var ikke torrentsiden eller trackeren som var grunnen, men musikkalbumer, spill og noen filmer de hadde lastet ned selv. Likevel føler crewet at det tryggeste er å ta ned trackeren.

tpb

Forbudt Islam-kritisk film på PirateBay

For bare litt over et år siden var TorrentSpy.com en av de mest besøkte torrentsidene, men tidene forandres. Etter en dyr og lang kamp mot MPAA har TorrentSpy nå besluttet å kaste inn håndkleet, og stenger siden permanent.

torrentspy-l

BBC har publisert en podcast som tar for seg piratvirksomhet gjennom årene, samtidig som dem opplyser med det moderne konseptet av ‘intellektuell eiendom’. Selvfølgelig, ingen historie ville vært komplett uten og ha diskutert The Pirate Bay, så Peter Sunde spiller en viktig rolle i dette 20-minutters programmet.

pirate-bay-logo

Den populære torrentsiden Mininova holder for tiden på å Beta-teste videostreaming direkte fra en torrentfil.

mininova

Demonoid, som var en av de mest populære torrenttrackerene, har igjen kommet opp. Denne gangen er den hostet i Ukraina. Nettsiden er fortsatt nede, men trackeren er nå fult operativ igjen. Kanskje dette er et tegn på at Demonoid er på full fart tilbake?

demonoid

Med over 150 tusen brukere er TorrentLeech en av de mest populære private torrentsamfunnene. De siste ukene har de dessverre blitt utsatt for flere forsøk på å hacke siden, og det siste et “denial-of-service” angrep som gjorde siden ubrukelig.

tlorg14

Den populære torrentsiden isoHunt har nettopp passert en milepæl, nå som de indekserer over 1 million torrentfiler. Torrentene på isoHunt peker til 22 millioner filer, som tilsammen tilsvarer 743TB.

logoisohunt

BitTorrent er ment å være uten problemer, det er derfor det er så populært, er det ikke? Uheldigvis er det mange som bruker BitTorrent til å tjene penger på å spre skadelig programvare. Nylig har en ny trend slått ut, og denne gangen relatert til video-codecer.

776464 warning 2

Det har gått tre måneder siden den populære (semi)private BitTorrent trackeren Demonoid gikk offline.
siden den gang har det vært mye spekulasjoner om trackerens framtid, og mange fryktet at siden aldri kom tilbake.
Totalt ut av det blå, så er trackeren tilbake.

Nå som rettsaken mot “de fire fra PirateBay” kommer nærmere har Gottfrid Svartholm Warg, også kjent som Anakata, snakket ut på TV. Det blir sagt at Gottfrid og de andre hjernene bak The PirateBay driver siden som kveler film og musikkindustrien. Gottfrid uttaler også:“det er ikke stjeling, hverken moralsk eller etter loven”.

anakata

Den populære torrentsiden Mininova har akkurat lansert flere nye funksjoner, som bla. inkluderer musikkstreaming. Den nye musikktjenesten benytter en java-applikasjon utviklet av BitLet. Den er lett å bruke og er kompatibel med alle internettlesere som støtter java.

mininova

Selv om den offisielle utgivelsesdatoen for Windows Vista SP1 er satt til en gang i mars, kan du nå få lastet den ned på de fleste torrentsider.

vistalogo

The PirateBay (heretter TPB) har nå lansert Jesperbay.org som svar på den danske ISPblokkeringen som vi annonserte for to dager siden. Siden er oppkalt etter Jesper Bay, som er leder for det danske IFPI. Siden gir detaljert forklaring på hvordan man kan få tilgang til TPB igjen!

tpb