Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Nå som året nærmer seg slutten har vi tatt en titt på de mest piratkopierte titlene i forskjellige kategorier i 2008. Lost er uten tvil den mest nedlastede TV serien, med over 5 millioner nedlastinger for èn episode.

Spc top10 eclips 400x371

TV serier blir mer og mer populær på BitTorrent. De fleste TV kanalene vil ikke bli glad for og høre dette, men ett argument er at BitTorrent faktisk har hjulpet TV serier til og bli sterkere, bredere og en mer involvert “fan” base.

Kanskje mer viktig, selve risen av uautorisert nedlasting av TV serier er et signal fra kunder som vil ha noe som ikke er mulig og få gjennom andre kanaler. Tilgjengelighet ser ut til og være saken, når folk går til BitTorrent.

Dette blir også klart når vi tar en titt på det geografiske kartet over folk som laster ned. Den største majoriteten kommer ikke fra US, over 90% i gjennomsnitt. På utsiden av US må tilhengere av TV serier vente uker eller måneder før et program går på luften i demmes land. Mange av dem har ganske enkelt ikke tålmodigheten, og slår derfor på BitTorrent i desperasjon.

Lovlige online streaming tjenester er kun tilgjengelig i USA. Inntil tilgjengeligheten blir bedre, kommer vi nok ikke til og se nedgang i TV serier nedlasting fra BitTorrent. Faktisk, siden i fjor, så har nedlastingen vokst litt, spesielt for de topp 3 TV seriene i listen.

Nedenfor har vi laget en liste for de mest nedlastede TV seriene, sammen med seertallene fra USA, basert på data fra Nielsen. Noter deg at nedlastingstallene, er for hver episode, den mest nedlastede i dette tilfellet. Åpningsseremonien til Olympiaden var en av de mest ønsket sendingene dette året med 4,620,000 nedlastinger, men vi bestemte oss for og bare inkludere TV serier.

Dataen for topp 10 listen er samlet inn av TorrentFreak fra mange forskjellige kilder, inkludert rapporter fra alle de store BitTorrent trackerne. Nedlastings nummeret er summen av alle torrent nedlastinger for den mest populære episoden. Basert på tidligere erfaring, er en korreksjon laget for de mindre .torrent frigivelsene som vi kanskje har misset.

top10

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

3 kommentarer

  1. 1 bjorn sier:

    Dexter ftw! :-)

  2. 2 Fredrik sier:

    Pfft..! - Desperate Housewifes ftw <3 ^^,

  3. 3 sier:

    LOST FTW<3

  4. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.