Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Det har gått tre måneder siden den populære (semi)private BitTorrent trackeren Demonoid gikk offline.
siden den gang har det vært mye spekulasjoner om trackerens framtid, og mange fryktet at siden aldri kom tilbake.
Totalt ut av det blå, så er trackeren tilbake.

“Framsiden” av Demonoid har fremdeles en vert i usa, sammen med den populære Subdemon forumet.
Det som er interessant er at trackeren til Demonoid - som har vært offline lenge - har nå vertskap i Malaysia, og har begynnt og fungere for ca. 30 timer siden (i skrivende stund).

Det er selfølgelig ikke helt klart hva dette betyr, men uten en offisiell melding fra Demonoid teamet, har spekulasjonene startet. kan det være at siden har funnet en ny vert, og forbereder tilbakekomsten? Mange tidligere medlemmer håper at dette er sant.

Sist desember, Deimos, grunnleggeren og hoved-admin av den som var en av de mest populære BitTorrent trackere, postet en melding på Subdemon forumet om muligheten til en tilbakekomst. På den tiden sa han: “Penger er et problem, men det virkelige problemet for øyeblikket er og finne en passende vert for websiden, der har det ikke vært noen lykke. dessuten er det også noen personlige problemer som jeg trenger og ta hand om, som tar opp mesteparten av tiden min, og det hjelper ikke særlig på”.

For dem som har glømt, her er en gjennomgang av hva som har hendt til nå. Problemene for Demonoid startet tilbake i juni 2007, når det Tyske anti-pirat selskapet BREIN startet med og presse ISP’en til Demonoid, Leaseweb. Deimos bestemte at Nederland ikke er så sikkert som det hadde vært, og flyttet siden til Kanada, som resulterte i noen dagers nedetid for siden.

Deimos sa aldri til administratorene eller medlemmene av Demonoid hva som virkelig skjedde, naturligvis, regnet de fleste medlemmene at det var hardware feil, men etter noen dager, ble det klart at Demonoid var mer eller mindre tvunget til og flytte. Kanskje det var noen hardware feil også, hvem vet, men resultatet ble akkurat det samme - Kanada her kommer vi!

Når dem flyttet serverene til Kanada løste problemene, men mot slutten av September 2007 tok Deimos Demonoid offline for andre gang. igjen, ingen viste hva som hadde skjedd inntil vi fant ut at CRIA var ansvarlig for nedetiden, som senere ble bekreftet av Deimos. Det viste seg at Kanada ikke var det beste valget allikavell.

Etter 5 dager med nedetid kom siden tilbake, nå blokkerte den all trafikk fra Kanadiske brukere i et forsøk på og roe CRIA ned. i begynnelsen så det ut til at stormen hadde roet seg, men 9 November 2007 ble Demonoid sine brukere velkommen av en skuffet melding der det sto at CRIA var ansvarlig for nedetiden.

Så vill Demonoid noen gang returnere? Fakta er at trackeren er online igjen, på en annen plass ser det ut til at det faktisk skjer noe med Demonoid

Kilde: TorrentFreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 sier:

    Gode nyheter!
    Klarer ikke å vente på til at siden kommer opp igjen også.

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.