Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Med over 150 tusen brukere er TorrentLeech en av de mest populære private torrentsamfunnene. De siste ukene har de dessverre blitt utsatt for flere forsøk på å hacke siden, og det siste et “denial-of-service” angrep som gjorde siden ubrukelig.

tlorg14

Å få tilgang til den private delen av TorrentLeech er vanskelig nok hvis du ikke er medlem eller kjenner noen med invitiasjoner. De siste dagene har det vært vanskelig for medlemmer å komme inn på siden også.

Denne perioden med nedetid har pågått i noen dager, og har vært forårsaket av et DoS-angrep. Dette ble publisert i går på deres nyhetsside:

TorrentLeech har vært veldig tregt og uten respons de siste 30 timene, pga. et DoS-angrep på serverene våre. Takk for deres tålmodighet mens vi får blokkert angrepet.

På det nåværende tidspunktet er kilden for angrepet uklart, men det ser ut til at angrepet er sterkt nok til å sette siden helt ut av spill. Det har også vært angrep mot serverne de siste ukene, i følge ubekreftede kilder.

For å bekjempe sikkerhetshullene ble medlemmene bedt om å oppdatere passordene sine til mer avanserte for noen uker siden.

TorrentLeech har nå flyttet, og er igjen oppe.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.