Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Demonoid, som var en av de mest populære torrenttrackerene, har igjen kommet opp. Denne gangen er den hostet i Ukraina. Nettsiden er fortsatt nede, men trackeren er nå fult operativ igjen. Kanskje dette er et tegn på at Demonoid er på full fart tilbake?

demonoid

I juni 2007 ble demonoid presset til å forlate deres vertskap i Nederland, hovedsaklig pga. trussler fra det nederlandske antipiratselskapet BREIN. Etter dette flyttet de siden til Canada, men etter trussler fra CRIA ble det bestemt at de la ned for godt.

For en måned siden meldte vi at Demonoidtrackeren var på vei opp igjen i Malaysia. På det tidspunktet hintet vi til at kanskje nettsiden var neste. Dessverre gikk trackeren offline igjen etter bare få dager. Uten noen offentlig uttalelse fra Demonoidteamet vil det forbli et mysterium hva denne gjennopplivningen var.

Nå, ca. en måned etter, svarer igjen Demonoidtrackeren. For bare litt over en uke siden begynte Demonoidtorrentene å virke igjen, og denne gangen tracket fra Ukraina.

Den nye verten for inferno.demonoid.com er den ukrainske ISPen Cocall Ltd, mens forsiden fortsatt er hostet i USA. Igjen er det ingen forklaring på gjennopplivningen av trackeren, selv om mange håper dette er et tegn på at siden snart vil være fullt funksjonabel igjen.

Sist desember sa Deimos at:” Penger var et problem, selv om det største problemet er å finne en passende vert for nettsiden. Det har ikke vært noe flaks der.” Kanskje han nå har funnet sin trygge havn i Ukraina?

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.