Urospredere, en dokumentar om ulovlig fildeling i Norge, kommer 10nde April - men allerede nå kan du forhåndskjøpe billetter på hjemmesiden deres www.urospredere.no. Sjekk ut traileren under.

The Pirate Bay har etablert seg som en av de største torrenttrackerene, og hjelper til med distribusjonen av millioner av filer hver dag. I går slapp de en ny tjeneste for oss alle, en gratis videokonverterer for mobile enheter. Med denne kan man putte alle sine favorittfilmer og TV-show på nesten alle typer mobile enheter.

vio

For en stund siden var det noen som lagde en film med tittelen “Steal this film”. Det er en dokumentar om fildeling, med intervjuer fra de som driver torrentsider og ledere i musikkfirmaene. Nå skal en norsk gruppe gjøre det samme, og prosjektet har tittelen “Urospredere”.http://static.thepiratebay.org/doodles/stf.jpg

Denne måneden nyhetsbrev fra cdon.com gir deg School for Scoundrels gratis!

school for sc

Fildelingsdokumentaren “Steal this film” har vært en stor suksess. Likevel, selv om det har vært millioner av nedlastinger og masse støtte fra P2P-miljøet, har de nå sagt at kostnadene til produksjonen av STF II ennå ikke er nådd. Det er likevell fortsatt håp!

stfLogo

Forbudt Islam-kritisk film på PirateBay

Nå som Stage6 ikke lengre er tilgjengelig, har man vært nødt til å se etter alternativer. Stage6 har valgt å promotere Veoh.

veoh black

Michael Moore er en smart fyr.

Her er et opptak fra når han svarer på spørsmål om hva han syntes om at folk delere filmene hans på nettet. Kort sagt - deling har alltid vært greit, og lov - og det at det skjer på nettet endrer ikke noe.

Det er hardt for store organisasjoner å konkurrere med individualer som tar deres innhold og lager nye distribusjonssystemer, inntektsbringende streamer og businessmodeller. Fallet til de store plateselskapene lærte oss andre en lekse. I mange sammenhenger er piratvirksomhet en hjelp når det kommer til innovative løsninger og systemer.

I november i fjord meldte torrentfreak at den populære DVD-ripperen aXXo hadde bestemt seg for å ta en pause. Det ser nå ut til at han er tilbake! For noen timer siden lastet han opp sin første film på flere måneder, og han valgte “I Am Legend”.

axxo

QuickSilverScreen som var kjent for å levere en god oversikt over filmer og serier fra Stage6 har nå gått over til Google video.

quicksilverscreen

Tom, aka Spinner, som er en bruker av Stage6 og en ansatt i DivX Inc., som er selskapet bak tjenesten, skriver idag at Stage 6 skal legges ned 28. februar i år. Opplastingsfunksjonen er allerede fjernet, men alle filmer vil være tilgjengelig for streaming og nedlasting frem til Torsdag.

divx

Quicksilverscreen er nå nede. Grunnen til at siden er nede er oppdatering av hovedserveren.

quicksilverscreen

Vi kan nå melde at tv-links er tilbake, for de av oss som har savnet dem… De har riktignok forandret domene, og litt på utseende.

tv-links

DVDripperen aXXo er uten tvil en av de mest populære DVDripperne. Selv om han ikke har vært aktiv siden november i fjor, er fortsatt rippene hans mye brukt. De er til og med blitt benyttet i butikker som John Lewis. De må vel ha tenkt,“Hvorfor bruke en ekte DVD hvis vi can bruke en piratversjon gratis?”

axxo-detail