Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Den populære torrentsiden Mininova holder for tiden på å Beta-teste videostreaming direkte fra en torrentfil.

mininova

Denne nye funksjonen vil bli integrert i seksjonen som inneholder torrenter fra de som er med i “platformen for innholdsdistribusjons”.

Swarmplayer, som er spilleren som blir brukt til videostreaming er utviklet i samarbeid med Tribler teamet fra det “tekniske universitetet Delft” og “Free University Amsterdam”. Tribler jobber også med BBC og andre europeiske kringkastere, og mottok nylig $22 millioner fra EU til P2P-undersøkelser.

Mininova ser nå etter Beta-testere som kan være blandt de første for å teste ut tjenesten, og komme med tilbakemeldinger. De som kan tenke seg å prøve det ut må svare i denne posten. Det er kun 3 sider med påmeldte, så det er fortsatt en stor sjanse for å være med!

video-stream

Mininova har jo også musikkstreamingtjeneste for innholdsleverandørene sine, og ønsker å utvide tilbudene til disse fremover.

Over de siste månedene har vi sett at det blir mer og mer P2P-streming. Men et av de større problemene med dette er å kunne streame høykvalitetsvideo, samtidig som man kan tjene på det. Høyoppløst video krever jo veldig mye båndbredde, og dette kan man løse ved P2P-streaming av video!

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.