Den populære torrentsiden Mininova feirer tre år i dag. Da siden ble etablert var det ingen som kunne forutse at den ville bli den triumfhistorien den skulle vise seg å være. Vi er iallefall glade for å kunne fortelle at Mininova er kommet for å bli!

mininova

ImageLaster du ned serier fra nettet ligger du sannsynligvis nærmere utgivelses-dato i USA enn det TVNorge gjør - og det kan være vanskelig å holde oversikt over når seriene gis ut i USA.

Vel, det norske nettstedet tvtid.com gir deg løsningen på det.

WeStream heter miniprogrammet som lar deg streame individuelle musikkspor fra en torrentfil. Utviklerne bak miniprogrammet er BitLet. WeStream har et flott design, og er kompatibel med alle nettlesere som kan kjøre java.

bitlet

Hva er vel bedre å starte nyåret med enn litt humor?

Administratoren av torrentsiden som mottok en mail fra en filmskaper hadde kanskje ikke akkurat trodd at innholdet skulle være slik det viste seg å være.

Det dreier seg om filmen “Man from Earth” som er laget av en liten, uavhengig filmskaper.

Frostwire har kommet med en oppdatering fra 4.13.3 til 4.13.4. Det skal være flere ting som er rettet på. Frostwire er funksjonsmessig så og si likt med limewire. Eneste er forskjellig motiv, og at Frostwire er helt gratis. Klienten kan du laste ned på deres hjemmeside.

logofrostwire

SuperTorrents ble nylig offer for et angrep som angivelig kommer fra scenemedlemmer, som avslørte identiteten til sidens eier. Det er lovet flere tiltak mot torrentsider, og i dag er enda en trackeradministrators liv snudd på hodet. Meldingen fra angriperen lyder:” Ødelegg P2P’ene, et steg av gangen.”

pirat

Nye torrentsider er lansert hver dag, men bare noen få av disse kommer seg opp, eller lanserer noe nytt. YouTorrent er en slik side; funksjonsvis er den kun en meta-søkemotor, men designet og brukergrensesnittet er et av de beste jeg har sett.

ImageDet kjente torrent-nettstedet Mininova lanserte nylig en tjeneste for innholdsleverandører. Tjenesten kan brukes til å distribuere f.eks. egne filmer eller musikk - til millioner av brukere, helt gratis.

Dette er gode nyheter for artister som vil spre det glade budskap.

Her lister vi opp de top 10 DVD rippene på BitTorrent denne uken

DVD-rack

Takk til limowreck666 for bruk av bildet.

Nå har den endelig kommet! ”Steal this film II” har nå blitt lansert, og er gratis tilgjengelig for de som måtte ønske det (“Steal this film I” er tilgjengelig her).

stfLogo

Året 2007 er snart over, så derfor er det på tide å liste opp de 10 mest populære “åpne” torrentsidene. Mininova ligger i teten, etterfulgt av Isohunt og ThePirateBay. TorrentSpy, som kom på førsteplass i fjor, har hoppet ned til 6. plass.

bittorrent

Hollywood, MPAA, RIAA osv. hadde nok håpet det skulle gå annderledes, men det har vært et godt år for ThePirateBay (heretter TPB). Dette til tross for alt av søksmål o.l. Mest imponerende er den ekplosive veksten av torrentfiler og brukere som holder seg til TPB.

tpb-x

Han lastet ned en haug med TV episoder etter å ha misforstått betingelsene for mobil abonnementet. Fabrikk arbeideren, 29, som frykter å bli slått konkurs sier: “Jeg lo høyt. hvordan i all verden skulle jeg få penger til å betale dette?” Et lån kanskje? julenissen?

Da har dagen kommet, som de aller fleste av oss har sett frem til, nemlig jul. Vi fra p2pnett vil ønske alle våre lesere en riktig god jul!

juledekor