Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Nå har den endelig kommet! ”Steal this film II” har nå blitt lansert, og er gratis tilgjengelig for de som måtte ønske det (“Steal this film I” er tilgjengelig her).

stfLogo

Det er tydelig at vi er i en overgang når det gjeller distribusjon av filmer. Personene bak “Steal this film II” skriver på deres hjemmeside:

Dette er helt klart rare tider. Mens man krangler i media om den store opphavsrettskampen, vet man samtidig hvem som har vunnet og tapt. Så når vi vet hvem som har vunnet og tapt, hva er vitsen med å si mer om saken?

Siden bølgene av undertrykkelse fortsetter å komme: saksøkelser blir fortsatt rettet mot uskyldige mennesker; dommer er gjort på spinkelt grunnlag, bare for å skremme og forvirre; strenge lover er fortsatt satt ut i liv mot fildeling, som tar sin plass i den gradvise nedbrytelsen av vårt privatliv, og støtter oppom den overvåkende stat. Alt dette er gjort for å ødelegge eller utsette knallharde forandringer når det gjeller å skape eller dele våre verk. Hvis “Steal this film II” er med på å bringe flere mennesker inn blandt de som tenker “etter fornuftig eiendom”, tenker kreativt på fremtidens distribusjon, produksjon og kreativitet, så har vi nådd vårt mål.

Det har vært et spennende og krevende år for oss, og vi håper at du vil like det arbeidet vi har gjort. Dette hadde ikke vært mulig uten alle de tusener av donasjoner som dere har gitt oss. Vi har en plan for fremtiden, og hvis du vil være med å støtte oss gå hit. Tusen takk

Vi kan bare ønske manskapet bak “Steal this film” lykke til videre, og håper deres budskap når frem til mange.

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.