Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Han lastet ned en haug med TV episoder etter å ha misforstått betingelsene for mobil abonnementet. Fabrikk arbeideren, 29, som frykter å bli slått konkurs sier: “Jeg lo høyt. hvordan i all verden skulle jeg få penger til å betale dette?” Et lån kanskje? julenissen?

De fleste personer vet at det som regel ikke koster noe når man laster ned TV episoder med BitTorrent. simpson

Imidlertid, Ian Simpson, en 29 år gammel fabrikkarbeider, fant en måte og bruke penger på dem - mye penger.
Etter å ha signert et nytt mobiltelefonabonnement, som Ian trodde inkluderte “uendelig” med internett bruk (med en “rettferdig bruk” hake),
fikk han et råd fra en venn som viste ham hvordan han koblet mobilen til laptopen.

 

I følge en Stewart Maclean rapport i Storbritanias Daily Mirror, sa Simpson: “Min venn viste meg hvordan jeg koblet min mobil til min bærbare pc som et modem. Det gjorde at jeg kunne laste ned raskere enn på mobilen, og få en bedre internett oppkobling til leiligheten min.”

Etter å ha lastet ned TV episoder for en måned, ble Simpsons abonnement stengt: “Jeg lastet trolig ned mellom 20 og 30 TV episoder, og 4 album” sa han. “Jeg trodde det var ok, men de stengte abonnementet mitt. Jeg ringte dem, og de sa at jeg skyldte dem nesten £30,000 pund.”

“Hvis jeg visste at det ville ha kostet så mye ville jeg ikke gjort det,” la han til.

En talsperson fra mobil abonnementet, VodaFone i Storbritania sa: “Få kunder bruker mer enn det rettferdige bruket. Men det er klart at Ian har brutt dette kravet, og reglene er klare. Web sider som er designet for mobil bruker mindre megabytes. Denne pakken er ikke laget for stor-skala nedlasting eller PCens krav til internett hastighet.”

Simpson, som sier at han bare kan klare å betale et rom som han kan bo i, lever i håpet på at mobiltelefonselskapet vil gå lett på ham: “Hvis ikke de tar dette på den fornuftige måten, tror jeg ikke at jeg har noen annen vei og gå, enn å gå konkurs.” sa han.

Heldigvis for ham viser det seg at VodaFone vil “prøve å komme til en forståelsesfull enighet” selv med den uforvarende, “intense nedlastingen til Ian”.
Intens nedlasting? på en mobil telefon?. for en fyr :-)

Dagens råd: Alltid sjekk det med liten skrift! ;-)

Kilde: TorrentFreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 Orddelingskongen sier:

    Årets råd: Lær deg orddeling!

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.