Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Nye torrentsider er lansert hver dag, men bare noen få av disse kommer seg opp, eller lanserer noe nytt. YouTorrent er en slik side; funksjonsvis er den kun en meta-søkemotor, men designet og brukergrensesnittet er et av de beste jeg har sett.

YouTorrent er “verdens første søkemotor med torrentsammenligning i sanntid” ifølge siden selv. Siden er en meta-søkemotor, som betyr at den utfører søk i andre siders søkemotorer. Den søker for tiden gjennom 12 kilder: Mininova, The Pirate Bay, IsoHunt, MyBittorrent, NewTorrents, SuprNova, Monova, Vuze, BitTorrent, LegitTorrents, SeedPeer and BTjunkie.

Listen over torrentsider er ikke svært omfattende, men den dekker de tre mest populære torrentsidene. Et søk på den nylig lanserte filmen “Steal this film 2” gir relativt mange resultater, men disse er presentert på en oversiktlig måte. Som standard blir resultatet sortert etter popularitet (delere/mottakere) men kan også sorteres etter dato, størrelse og søkemotor.

Hvis du ikke finner det du leter etter har du muligheten til å sjekke relaterte og populære søk i venstre kolonne. Siden har for tiden ingen reklame, og er ganske rask, men dette kan forandre seg. For de som liker å søke etter torrentfiler i en meta-søkemotor kan altså YouTorrent være verdt et besøk.

Flere gode søkemotorer for torrentfiler kan dere finne i vår artikkel hvor vi dekker de 10 mest populære torrentsidene i 2007.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

5 kommentarer

 1. 1 Fredrik sier:

  Hmm.. Tro hvor dem fikk inspirasjon til navnet fra :-P

 2. 2 sier:

  kan det kanskje være uTorrent? :-D

 3. 3 Fredrik sier:

  Ikke helt det jeg hadde i tankene, men hvem vet :-)

 4. 4 sier:

  Denne siden gjør jo akruatt det samme som torrets.to
  + at på torretns.to har du flere valg, kan også finne flere torrettrackers innen for forskjellige categories

 5. 5 bjorn sier:

  tuller du? torrents.to gjør jo absolutt ikke akkurat det samme - den åpner jo bare den originale torrentsidens søkeside i et nytt vindu.

  Poenget med YouTorrents er jo at man får alle resultatene presentert på én side, og i et rent og pent format.

 6. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.