Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

SuperTorrents ble nylig offer for et angrep som angivelig kommer fra scenemedlemmer, som avslørte identiteten til sidens eier. Det er lovet flere tiltak mot torrentsider, og i dag er enda en trackeradministrators liv snudd på hodet. Meldingen fra angriperen lyder:” Ødelegg P2P’ene, et steg av gangen.”

pirat

På slutten av 2007 meldte torrentfreak ifra om den uheldige skjebnen til Ersan, administratoren for SuperTorrents. Han hadde flere sikkerhetshull, som avslørte identiteten hans, samt et tap på $2000 fått gjennom donasjon. Scenebeskjedene (tekstfilene med nyheter eller annen informasjon) hadde med seg flere av de “blodige” detaljene. En av dem endte i en trussel:“cellkill er neste.“‘

Det virker som om administratoren for en torrentsiden kjent som FTN er blitt gruppens hittil siste offer, akkurat som lovet. I en annen notis med overskriften:”Ødelegg P2Pene, et steg av gangen” kan man lese deler av begrunnelsen:

“Mange har hørt om han, men har aldri snakket med han, or et fildelingsord fra han har kommet så langt som til scenen. [Ekte navn fjernet], eieren av torrentsiden kjent som FTN. Torrentsiden hans stjeler tusener på tusener av utgivelser fra scenen, og deretter våger han å si til andre P2P’er:” SLUTT MED Å STJELE UTGIVELSER FRA OSS. JEG BANNER DEG.” Men vent, hvordan er det mulig da?

[Ekte navn fjernet] er ikke å se på “administrasjon” siden, men likevel banner han folk, publisere nyheter og driver hele siden. Mr. [fjernet], trodde du at du kunne stikke, uten at vi fikk gitt deg en farvelgave? Gjett igjen ;-)”

Den grusomme virkeligheten kommer krystallklart frem, etter at detalj på detalj av administratorens liv er avslørt. Navnet hans, fødselsdato, bosted, personlig epostadresse, hans ISP og IPadresse, Hvor han tok utdanningen sin, venner og familie. Det er ganske uhyggelig lesning. Påstanden om at administratoren for tiden studerer “datasikkerhet” må jo bare være utrolig flaut. Familie og venner, som også har fått identiteten avslørt, er nok heller ikke veldig fornøyde, da deres FaceBookprofiler er blitt offentlig informasjon.

Betyr dette grepet mot FTN at “krigen” rundt BitTorrent er slutt, eller vil MPAA og RIAA gni seg i hendene støtt og stadig? Minst en administrator til er truet for å hjelpe administratoren på SuperTorrents etter selve angrepet, men truslene som har kommet er ikke om noe spesifikt ennå.

Angriperne forlot siden med denne meldigen:“vi har nok en gang fjernet en torrentadministrator fra å eksistere. Andre grupper, gjør deres del av arbeidet for at scenen kan bli det den en gang var. Sikker.”

kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.