Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

WeStream heter miniprogrammet som lar deg streame individuelle musikkspor fra en torrentfil. Utviklerne bak miniprogrammet er BitLet. WeStream har et flott design, og er kompatibel med alle nettlesere som kan kjøre java.

bitlet

WeStream virker på en lignende måte som BitLets webbaserte BitTorrentklient. Alt du trenger å gjøre er å gå til WeStream siden, skrive inn linken til torrentfilen som linker til musikkfilene, og trykke play. WeStream vil da søke gjennom torrentfilen, for så å liste opp musikksporene i et brukergrensesnitt hvor du kan styre avspillingen og volum.

WeStream støtter for tiden OGG- og MP3-filer, men flere filtyper vil bli støttet i nær fremtid.

For at avspillingen skal gå knirkefritt er det noen viktige faktorer inne i bildet. Mest viktig er det at det er nok delere/mottakere for å en god nedlastingshastighet. Utenom dette kommer det ann på filstørrelsen. Jo større fila er, desto større båndbredde trengs det.

Slik ser avspilleren ut:

music-bitlet1

 

For de som er mer interresert i det tekniske kan vi fortelle at WeStream prioriterer bitene i begynnelsen av hver sang. Hvis ikke ville det ikke gått ann å høre på musikken før hele filen var lastet ned. Men som andre BitTorrentklienter gir den høy prioritet til skjeldne biter, for å sikre en optimal avspilling. WeStream er også som andre klienter når det gjeller deling. Det vil si at så lenge du har WeStream åpen, så deles bitene som er lastet ned.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.