Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Året 2007 er snart over, så derfor er det på tide å liste opp de 10 mest populære “åpne” torrentsidene. Mininova ligger i teten, etterfulgt av Isohunt og ThePirateBay. TorrentSpy, som kom på førsteplass i fjor, har hoppet ned til 6. plass.

bittorrent

Listen er basert på Alexa’s trafikk rangering, samt at dataene samsvarer med rapporter fra quantcast og trafikkrapporter fra noen av sideadministratorene.

  1. Mininova - Som kom seg inn på listen over topp 50 besøkte websider i november.
  2. IsoHunt - Har fortsatt å vokse i år, selv om de i september ble tvunget til å stenge trackeren for trafikk fra USA pga. uenighetene med MPAA.
  3. ThePirateBay - Som det har vært mye blest om i år. Ikke nok med at den er årets mest brukte tracker, men den er også en av de mest besøkte torrentsidene.
  4. Torrentz - Den er faktisk den eneste “torrentsiden” på topp 10 lista som ikke har .torrent filer.
  5. BTjunkie - En av de raskest voksende i fjor, og har fortsatt å vokse i år. Forrige måned ble de, som veldig mange andre, tvunget til å forlate deres ISP. Overgangen gikk likevel smertefritt.
  6. TorrentSpy - Mest populær i 2006, men har sunket til 6. plass pga. rettslige uenigheter med MPAA. For å sikre brukernes anonymitet valgte de å stenge all trafikk fra USA, som gjorde at mye av trafikken uteble.
  7. TorrentPortal - Det har ikke vært mye nyheter rundt dem i år, men det er kanskje det beste. Som mange andre sider, har også de vokst endel i 2007.
  8. GamesTorrents - Det er faktisk en overaskelse å se GT på topp 10 lista. Denne spanske torrentsiden hadde et stort fall i trafikken tidligere i år, men klarte likevel å sikre 8. plass.
  9. TorrentReactor - De har eksistert i fire år nå, og fortsetter å vokse.
  10. BTmon - Er en av nykommerne i 2006. De er med andre ord den yngste torrentsiden på topp 10 lista i år.

Til slutt kan vi jo nevne Demonoid. De var en av de mest besøkte torrentsidene frem til de la ned i november.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.