Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Tom, aka Spinner, som er en bruker av Stage6 og en ansatt i DivX Inc., som er selskapet bak tjenesten, skriver idag at Stage 6 skal legges ned 28. februar i år. Opplastingsfunksjonen er allerede fjernet, men alle filmer vil være tilgjengelig for streaming og nedlasting frem til Torsdag.

divx

På mange måter har Stage6 vært en suksess, selv større enn vi kunne tenke oss. Stage6 ble veldig populær veldig fort. Vi har økt tilskuertallet for flere talentfulle filmskapere som har servert gode filmer til samfunnet vårt. Vi beviste at det virkelig er mulig å distribuere høyoppløslig video på internett. Vi har også hjulpet med å utvide internettopplevelsen ved å tilby innhold som er kompatibel med DVDspillere, bærbare enheter og andre produkter.

Så hvorfor slutter vi? Det korte svaret er at Stage6 er et veldig dyrt prosjekt, som krever mye tilsyn og ressurser, som vi dessverre ikke har mulighet til å gi. Det er flere andre aspekter som spiller inn, men i korte trekk er det slik.” Dette skriver Tom på hjemmesiden til Stage6.

Å jobbe med Stage6 tok såpass på at DivX Inc. måtte velge mellom tre alternativer.

  1. Selge Stage6 til noen andre, som kan drifte og videreutvikle prosjektet.
  2. Lage et nytt selskap som kunne drifte prosjektet.
  3. Stenge hele prosjektet.

Vi får ingen begrunnelse for hvorfor det ble valgt at Stage6 skulle nedlegges, men ingen av de to andre alternativene lot seg gjennomføre.

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

2 kommentarer

  1. 1 bjorn sier:

    Man kan jo begynne å lure om det har noe med opphavsrett å gjøre .. er ikke vanskelig å finne innhold på den siden som sikkert ikke er lastet opp på lisens, for å si det slik ... heh

  2. 2 sier:

    hvorfer, hvorfer la dere det ned nå er det jo nesten ingen tv serier du kan se med god kvalitet på nettet lenger.  er virkelig skuffa

  3. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.