Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

I november i fjord meldte torrentfreak at den populære DVD-ripperen aXXo hadde bestemt seg for å ta en pause. Det ser nå ut til at han er tilbake! For noen timer siden lastet han opp sin første film på flere måneder, og han valgte “I Am Legend”.

axxo

Siden 11. november i fjord, når den siste offisielle aXXo-torrenten ble lastet opp, har det vært svært stille. Noen antok at han var blitt tatt, mens andre påsto at han hadde hatt et uhell. Etter en stund ble det klart at han hadde bestemt seg for å ta et lite opphold.

En administrator på Darkside RG, det offisielle hjem til aXXo forklarte den gang: “aXXo har fortalt oss at han har bestemt seg for å ta en pause, så dere vil ikke se noen nye aXXo-torrenter på en stund. Vær så snill og vis deres støtte ved å holde torrentene hans i live til han er tilbake. Som alltid vil han publisere her først.”

Nå, etter nesten fire måneder med fravær, har aXXo vendt tilbake. Dette er nyheten som mange torrentbrukere har ventet på.

Det å merke sitt “comeback” med filmen “I Am Legend” kan bli sett på som et symbol. Før aXXo bestemte seg for å ta en pause var det nesten en million nedlastinger hver måned. Søkestrengen “aXXo” var utvilsomt en av de mest populære på mange torrentsider. Selv om det har vært uenigheter om kvaliteten på arbeidet hans, kan man ikke nekte for at han var, og fortsatt er, meget populær.

Mens noen ser på han i et nærmest religiøst lys, har andre vært raske med å utnytte populæriteten hans av ulike årsaker. KLAXXON har f.eks. utnyttet aXXo for å gjøre sine egne utgivelser populære.

Det blir spennende å se om det kommer flere torrenter fremover.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

5 kommentarer

 1. 1 sier:

  Gud bedre. Blir nesten for dumt. Eneste grunnen til at aXXo er blitt populær, er at piratfilmer har blitt for tilgjengelig for mannen i gata. Istedenfor å ha litt peiling på releases, googler man aXXo, siden man da veit man finner middels, ofte renamede, tullereleaser. Umf:(

 2. 2 Fredrik sier:

  Må si meg uenig,  aXXo har hatt mange bra dvd-ripper på sin liste (og det er en LAAAANG liste), det eneste som sverter ham, er at det kommer folk inn som utgir seg for og være ham, og gir ut dr*tt videor og ripper.

 3. 3 sier:

  Han gjør ikke akkurat en nødvendig jobb, alt han ripper er allerede ripper av Scene Grupper i bedre kvalitet, ofte sett axxo rips på 1’cdr som hadde vært 2 cd’r i forhold til standarder som er satt i the scene.

  i tilegg har han ofte brukt divx som codec, alle som har testet ut litt ripping selv har vel merket at Xvid gir høyere kvalitet pr mb

 4. 4 sier:

  aXXo ruler ;D

 5. 5 sier:

  aXXo er en helt. Han risikerer en grei bot for oss i andre enden av telefonlinja, hvilket gjør han høyest respektert hvertfall hjemme hos oss.

 6. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.