Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Vi kan nå melde at tv-links er tilbake, for de av oss som har savnet dem… De har riktignok forandret domene, og litt på utseende.

tv-links

Vi kan nå melde at tv-links (nå tv-links.cc) har funnet veien tilbake til nettet. Vi kan riktignok ikke bekrefte om det er de samme bakmennene, men FAQ, design, oppsett av siden, mengde innhold osv tyder på det. Siden har endel reklame, men dette slipper man jo i fullskjermsvisning av filmene.

Siden har også fått noen nye funksjoner som søk i filmer, TVserier, tegnefilmer osv. Det ser også ut som om det er en “toppliste” med mest sette filmer, TVserier, tegnefilmer og anime. Det har også kommet liveTV, hvor man kan se på vanlige TVsendinger. De har også nå en guide for hvordan du kan laste ned filmene du finner.

En annen flott nyhet er at man kan få vist alle filmer, TVserier osv. som er i divx stage 6 format. Dette formatet har blitt kjent for å ha god kvalitet, samtidig som bra nedlastingshastighet. Listene blir som på de vanlige kategoriene, bare at alt innholdet er divx stage 6!

Det har kommet mange utfordrere, bla. quicksilverscreen (hvor alt innhold er divx stage 6), men få har hatt så stor samling av filmer og TVserier som tv-links hadde.

Vel bekomme…

 

tv-links screen

(trykk på bildet for full størrelse)

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

2 kommentarer

 1. 1 sier:

  Visst ei stund nå.
  Håper denne blir ei stund da :)

  Vil også anbefale http://www.filmzzz.com (fra divx stage 6 det også).
  Liten skriveleif på “savent”, savnet.

 2. 2 sier:

  Rettet opp:D

  Takk for korrekturlesning, leifer skal ikke forekomme :-p

 3. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.