Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

DVDripperen aXXo er uten tvil en av de mest populære DVDripperne. Selv om han ikke har vært aktiv siden november i fjor, er fortsatt rippene hans mye brukt. De er til og med blitt benyttet i butikker som John Lewis. De må vel ha tenkt,“Hvorfor bruke en ekte DVD hvis vi can bruke en piratversjon gratis?”

axxo-detail

aXXo-rippen var blitt vist på en iMac, på en applestand i John Lewis butikken. Et medlem på Hexus-forumet la merke til dette spesielle reklamematerialet og skriver:

Jeg var i min lokale John Lewis butikk for omtrent en uke siden, og sjekket ut deres nye, lille apple mac stand. Den inneholdt mange mac’er, med forskjellig tilbehør. De hadde også veggmonterte iMac. Bare tenk dere min store overraskelse når jeg kommer nærmere og leser:“Pirates og the Caribbean: Dead Man’s Chest - ripped by aXXo” på skjermen.

Å bruke en rippet DVD er litt rart, med tanke på at det ikke er det beste reklamematerialet. En vanlig DVD eller en gratis HD-film ser mye bedre ut på en iMac.

En ting er nå sikkert, og det er at aXXo nå er kommet lengre enn internett. Det må jo være smigrende for han å se at butikker setter pris på jobben hans. Kanskje dette motiverer han til å komme tilbake?

John Lewis har svart hos Hexus med et offentlig erklæring:“Takk for at dere gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi har nå gransket denne hendelsen, og butikken har nå fjernet og ødelagt klippet. Vi har også tatt de nødvendige forhåndsreglene for at copiering og publisering av ulovlig materiale ikke finner sted i våre butikker. Denne hendelsen speiler ikke vår polici, og vi tar opphavsrettsloven veldig seriøst. Vi vil ikke bryte noen av disse med vilje.”

apple-stand

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

3 kommentarer

 1. 1 sier:

  når var du sist i en john lewis butikk?

 2. 2 Fredrik Angell Moe sier:

  Sist mandag!

  Fet butikk!, men var egentlig ikke noe interresant :-(

 3. 3 sier:

  Var ikke jeg som var i butikken… tror ikke jeg har vært i en John Lewis før jeg… Kanskje en gang i usa

 4. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.