Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Fildelingsdokumentaren “Steal this film” har vært en stor suksess. Likevel, selv om det har vært millioner av nedlastinger og masse støtte fra P2P-miljøet, har de nå sagt at kostnadene til produksjonen av STF II ennå ikke er nådd. Det er likevell fortsatt håp!

stfLogo

STF 1 handlet for det meste om raidet på The PirateBay, og dets ettervirkninger. Del 2 viser fildeling i et bredere spekter, og ser på historiske dimensjoner på dette området. I filmen får vi møte administratorer fra The PirateBay, Mininova mer flere.

The League of Noble Peers, skaperne av STF, har vært veldig possitive til donasjonene til prosjektet, og mulighetene til å bruke P2P for kreativiteten. Likevel, selv etter hundrevis av donasjoner, har ikke prosjektet kommet over de røde tallene ennå. Alt er likevel ikke tapt. STF’s fans kan likevel hjelpe skaperne med å skaffe penger til å fortsette prosjektet.

STF II ligger for tiden på 3. plass i Babelgum Online Film Festivals dokumentarkategori. Babelgum er en Joost-lignende tjeneste som lar deg se filmer i full lengde gratis, i full skjerm.

Babelgum skal telle opp alle stemmene, og plukke ut de tre øverste i hver kategori. Disse skal så bli vurdert av Spike Lee. Hvis de vinner sin kategori vil STF-crewet vinne 30 tusen dollar (20 tusen euro) til prosjektet.

Alt du må gjøre for å stemme er å laste ned klienten, søke etter “Steal This Film” og stemme.

“Det suger å laste ned en klient for å stemme, vi vet det, men pengene vil bli veldig nyttige i filmens neste fase,” sa Jamie King fra League of Noble Peers. “Vær så snill å gi oss deres støtte nok en gang.”

Selvfølgelig er filmen fortsatt tilgjengelig på stealthisfilm.com. For de som ikke har sett den er den en må-se film.

Vi har stemt, gjør det du også!!

kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.