I USA går man mot nye høyder når det gjelder erstatning ved piratkopiering av musikk.

Image

Det nye “vidunderbarnet” av en lov i statene heter noe så flott som PRO-IP Act. Vi kan bare anta at IP står for “intellectual property” og det høres jo flott ut. Hvem er ikke for opphavsrett, liksom?

Transmission har blitt standard torrentklient i Ubuntu når de nå lanserer Alpha 4 av Ubuntu HardyHeron.

transmission

Den populære metasøkemotoren Torrentz.com har introdusert flere nye funksjoner, som bla. inkluderer “verifisering” av filmer og TV-programmer. Siden er nå distribuert fra flere kilder for å sikre optimal service for sine brukere.

torrentz

Det har blitt laget mange plugins, widgets og toolbars for isohunt, men nå har isoHunt laget en ny toolbar, som de er veldig stolte av…

logoisohunt

PirateBay har nådd en my milepel. Nå tracker de over 1 million torrents, 10 millioner peers.

Utorrent har nå sluppet en ny versjon 1.7.7 (build 8179).

utorrent2yk4

Torrent’Em er allerede ute av manesjen, da de er har blitt blokkert av torrentz.com. Det har nemlig vist seg at Torrent’Em har brukt torrentz.com’s kode uten lov.

I et prøveprosjekt på NRK’s nettsider kan du laste ned Lars Monsens “Nordkalotten 365” i full kvalitet - helt gratis.

.. og teknologien NRK bruker til dette er BitTorrent.

Image

Torrent’Em er en unik metasøkemotor for torrentfiler. Dette grunnet at den er kodet i sin helhet i Flash. Siden indekserer flere åpne torrentsider, og søkeresultatet er presentert på en ryddig og flashy måte.

torrentem

DVDripperen aXXo er uten tvil en av de mest populære DVDripperne. Selv om han ikke har vært aktiv siden november i fjor, er fortsatt rippene hans mye brukt. De er til og med blitt benyttet i butikker som John Lewis. De må vel ha tenkt,“Hvorfor bruke en ekte DVD hvis vi can bruke en piratversjon gratis?”

axxo-detail

Bakmannen for det spesielle viruset som truet med å drepe fildelere er blitt arrestert i Japan. Har han blitt arrestert for å komme med drapstrusler? nei! Har han blitt arrestert for å lage viruset? nei! Vi er nemlig i det 21. århundre, og han er derfor arrestert for “brudd på opphavsretten.”

776464 warning 2

Denne bloggen, p2pnett.no er et bloggkollektiv, noe som betyr at vi er flere forfattere som skriver innlegg. Vi har alle vår egen konto, og Google annonsene som vises på hver artikkel-side er vår egen (altså, forfatterens).

Image

Les mer om hvordan du også kan bli med.

Tydeligvis har RIAA vært for opptatt med å saksøke sine egne kunder, at de glemte å hyre en dyktig programerer. Ved kun en enkel SQL-injeksjon har all deres propaganda blitt borte fra siden.

riaa

Greeens EFA en europeisk koalisjon av grønne parti har nylig lansert en ny mot-kampanje til plate- og filmbransjens propaganda.

Se filmen her.

Etter to måneder nedetid, er det fremdeles usikkert om Demonoid vil komme tilbake
Imidlertidig, er det opp til The Pirate Bay så vil den det. The Pirate Bay har
nettopp tilbudt dem 2 servere til Demonoid teamet, i sverige selvfølgelig.