Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Den populære metasøkemotoren Torrentz.com har introdusert flere nye funksjoner, som bla. inkluderer “verifisering” av filmer og TV-programmer. Siden er nå distribuert fra flere kilder for å sikre optimal service for sine brukere.

torrentz

Torrentz har lansert flere nye funksjoner gjennom de siste månedene. Det kan være at noen har merket at siden ikke fungerte optimalt under implenteringen av disse funksjonene, da kommentarer og stemming ikke fungerte en stund. Heldigvis er siden nå fullt operativ igjen, med flere storartede forbedringer og nytt design.

En av de mest interessante forbedringene ved siden er verifiseringen av innholdet. Torrentz merker nå alle torrentfiler fra pålitelige kilder med et grønt symbol. Disse torrentene er lastet opp av kjente kilder som aXXo, FxM, FXG og KLAXXON når det gjelder filmer, og EZTV for TV-programmer.

En annen interessant funksjon er forbedringer i brukerprofilene. Brukerne kan nå se sine siste kommentarer og stemmer. Det er også en mulighet til å forandre passord og epostadresse. Det jobbes også med å få inn de hyppigste søkene for hver bruker.

Det vil også komme verifisering av musikktorrenter i nær fremtid, mest sansynlig i forskjellige kategorier. Når alle disse funksjonene er ferdig implentert kan det til og med hende siden gjøres kompatibel med IE 6. Det er likevel hastigheten på siden som har høyeste prioritet. På et spørsmål om hvor mange brukere siden hadde ble svaret:“jeg har ikke peiling. Å installere Google Analytics vil senke hastigheten på siden”, la han til.

torrentz-new

 

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.