Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Tydeligvis har RIAA vært for opptatt med å saksøke sine egne kunder, at de glemte å hyre en dyktig programerer. Ved kun en enkel SQL-injeksjon har all deres propaganda blitt borte fra siden.

riaa

Det hele startet på nyhetssiden Reddit, hvor en link til en veldig treg SQL-spørring var publisert. Mens Reddits brukere prøvde å ta livet av RIAAs server, bestemte èn seg angivelig for å øke innsatsen, og slette hele sidens database.

Kommentarene på Reddit er fortsatt kun spekulasjoner. Basert på brukernavnet, som var “webReadOnly”, kan det hende siden ikke var blitt satt opp ordentlig, eller at noen kan ha funnet en annen måte å slette sidens innhold.

En annen mulighet kan være at RIAA midlertidig fjernet innholdet selv. Dette virker likevel veldig usansynlig, da en bedre løsning ville vært å ta hele siden ned for å ordne det større problemet. Mens de kunne ha fikset en liten svakhet som denne på noen sekunder, så virker det som om dette ikke var det eneste problemet.

Som Haywire peker ut, så kan det å leke seg rundt med url’ene til RIAA vise noen morsome resultater. Det var ikke så vanskelig å gjøre så RIAA linket til The PirateBay for eksempel.

Det ser ut som om websiden deres har begynt å komme seg på bena igjen nå. Slik så imidlertid siden ut i går:

riaa-gone

 

riaa-tpb

 

riaa-error

 

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.