Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Denne bloggen, p2pnett.no er et bloggkollektiv, noe som betyr at vi er flere forfattere som skriver innlegg. Vi har alle vår egen konto, og Google annonsene som vises på hver artikkel-side er vår egen (altså, forfatterens).

Image

Les mer om hvordan du også kan bli med.

Først er det viktig å ha sagt at hovedmotivasjonen for å skrive for p2pnett må være en genuin interesse for fildelingsdebatten, og ikke å tjene penger. Sistnevnte vil bare være en ekstra motivasjonsfaktor for å skrive artikler og markedsføre dem.

Hvordan fungerer det

Hver forfatter har sin egen konto som er satt opp med programmet BlogDesk. Det gjør det enkelt og raskt å blogge - både når det gjelder å legge inn bilder og formattering av tekst.

Image

Oppsett av programmet vil du selvsagt få hjelp til (vi har et privat forum hvor vi diskuterer slikt).

Google AdSense annonsene du ser på hver side blir automatisk lagt inn av systemet med artikkel-forfatterens pub-id. På den måten er det forfatteren som tjener på at en artikkel blir populær og leses av mange personer.

For de som ikke kjenner til Google AdSense så vil jeg bare kort si at det er et annonserings-system som viser relevante annonser basert på innholdet på en side. Alle kan få en Google AdSense konto og begynne å tjene penger med denne. Man kan logge inn og se rapport på hvor mye man har tjent daglig.

Image

Legg imidlertid merke til at det tar tid å bygge opp en side som dette, og man kan ikke regne med å tjene mye i starten.

Men for hver artikkel man legger inn bygger man opp innholdet på siden, og får mulighet for å få passiv inntekt fra den artikkel i lang tid fremover.

Hva er fordelen for deg?

Det som er bra for din del er at det er enkelt å komme igang. Du slipper å tenke på å sette opp et bloggsystem, et domene, design, osv. osv.

I tillegg drar du nytte av at vi allerede har eksisterende lesere, som også abonnerer på RSS feeden vår (slik at de får beskjed når nye artikler blir publisert, også dine).

Vi får også endel trafikk fra sider som Kudos og MSN Reporter - hvorav mange klikker rundt på siden og leser andre artikler enn den de først kom til.

Til slutt så rangerer vi ganske bra på Google på visse relaterte søkeord - slik at vi også får litt trafikk derifra.

I tillegg blir du med i et miljø hvor vi motiverer hverandre til å skrive flere og bedre artikler, ukentlig.

Send oss en melding om deg selv via kontaktskjemaet vårt så snakkes vi! :-)

Bildet brukt i denne artikkelen er tatt av Tracy O.

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.