Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Torrent’Em er en unik metasøkemotor for torrentfiler. Dette grunnet at den er kodet i sin helhet i Flash. Siden indekserer flere åpne torrentsider, og søkeresultatet er presentert på en ryddig og flashy måte.

torrentem

Torrent’Em tilbyr stort sett det meste man kan forvente fra en metasøkemotor. Alle resultatkolonnene har sorteringsmuligheter, som jo er en funksjon alle torrentsider burde ha. Den gir deg også forslag om du har stavet et ord feil.

Siden indekserer for tiden 13 av de mest populære torrentsidene: mininova.org, thepiratebay.org, mybittorrent.com, fenopy.com, newtorrents.info, seedpeer.com, btmon.com, torrentreactor.com, torrentportal.com, bitTorrent.am, extratorrent.com, monova.org og sumotorrent.com. Carlos, sidens utvikler, sier at flere sider snart vil bli lagt til i listen.

Siden har ingen reklame ennå, og brukergrensesnittet ser ganske godt ut. Som standard kommer resultatene opp etter antall delere og mottakere, som jo er informativt. Flere detaljer og link direkte til kilden er tilgjengelig når du klikker på et av resultatene. Ideen bak siden er å ha en rask, ryddig og enkel side, sier Carlos.

Det er også noen baksider. Linkene åpnes i en pop-up, som mange finner veldig irriterende. Siden kan også virke litt treg, men det skyldes for det meste de “flashy” effektene. Disse problemene blir det jobbet med nå.

Det er kanskje et større uromoment, som ikke er spesifikt relatert til denne siden, men til alle metasøkemotorer. Det virker som om flere og flere sider går vekk fra å hoste torrentfiler. De fleste torrentfiler kommer fra de 2 eller 3 største sidene, og omtrent 75% av torrentfilene blir tracket fra The PirateBay.

Metasøkemotorer kan være nyttig, men det hjelper lite om alle sider hoster den samme torrentfilen.

Slik ser et søk på Ubuntu ut på Torrent’Em ut:

torrentem ss
Trykk på bildet for å se det i full oppløsning.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 bjorn sier:

    wow, den ser ut til å være nede allerede…

    Litt for mye omtale sannsynligvis.

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.