The Pirate Bay har etablert seg som en av de største torrenttrackerene, og hjelper til med distribusjonen av millioner av filer hver dag. I går slapp de en ny tjeneste for oss alle, en gratis videokonverterer for mobile enheter. Med denne kan man putte alle sine favorittfilmer og TV-show på nesten alle typer mobile enheter.

vio

I flere år har RIAA (musikkbransjen) kjørt rettssaker mot individuelle som de mener har drevet med fildeling av opphavsbeskyttet musikk. Etter de senere tilbakeslagene i retten har RIAA nå annonsert at de vil slutte med masse-søksmål. De vil istede fokusere på å få ISPene til å koble fra ip-adresser som gjentatte ganger deler opphavsbeskyttet musikk.

RIAAscrewing

Firefox er en av de mest populære nettleserne på markedet, men i motsettning til Opera har den ingen integrert løsning for å laste ned via torrent. Firetorrent, en ny add-on for Firefox, gjør nå dette mulig!

firetorrent

Amazon, verdens største Internett-forhandler, er under angrep av pirater. En add-on til nettleseren Firefox som heter “Pirates of the Amazon” gjør det mulig å shoppe på Amazon butikken uten å betale en krone. I stedet på produkt sidene til Amazon ligger det en lenke til “gratis” kopier på The Pirate Bay.

amazon-pirate-logo

for en uke siden, fant kunder av ISP’en Orange i hele England og Frankrike at dem ikke hadde tilgang til The Pirate Bay sine sider.
Mange av kundene sendte e-post til ISP’en, bekymret over at Orange kanskje sensurerte demmes tilgang til internett.
Nå, en uke senere, har Orange svart offisielt - demmes kunder skal fra nå av ikke ha problemer med og få tilgang til verdens største tracker.

tpb-orange

OiNK startet “fildelingshydraen”, kapper man ett hode av, kommer det opp 2 nye, og i dette tilfellet, Waffles og What.

Norbits er endelig tilbake, og det med nye servere og en egen blogg! På norbits.blogspot.com skriver NorBits om sine nye servere, ITAvisen og FriBit.

Som en liten feiring av tilbakekomsten og for å få en god start på siden hadde NorBits en sjelden to-ukers freeleech.

Mange har vel fått med seg den nye organisasjonen kalt FriBit.

De beskriver seg selv best: “FriBit har startet opp for å sette fart i debatten om ulovlig fildeling. Vi har som mål å komme fram til løsninger som fungerer best mulig for alle.

Her er en informasjonsfilm fra dem:

Nok en gang gir CDON.com ut gratis innhold. Denne gangen er det snakk om sangene “snowflake in a hot world” fra Mercury Reys nye album, og den nye singelen “on and on” fra Agnes Carlsson.

Simon Valvik blir intervjuet på Osenbanden på NRK P3 og snakker bla. om Norbits som nå er nede på grunn av DDoS angrep fra gruppen eller individet som kaller seg “MORRADi”.

Intervjuet kan høres på Osenbandens hjemmesider her. Det kommer bla. frem at “Norbits for øyeblikket ligger nede som en fjortis med kyssesyken, på grunn av MorraDi” .. heh ;-)

Via NRKBeta bloggen ble vi tipset om et program på NRK hvor det diskuteres fildeling.

Image

VG forteller i dag om at Timbuktu har verdenspremiere på sin nye singel “Tack for kaffet” på selveste TPB.

Image

I dag nådde The Pirate Bay(heretter TPB) en ny milepel, nå som de har over 3 millioner registrerte brukere. I tillegg til det er de godt over 14 millioner noder, på god vei oppover. Den største torrentrackeren fortsetter å vokse, og det ser ikke ut til å stoppe heller.

tpb

Norbits, den største norske torrentsiden, er under hardt kjør nå. I flere dager har siden nå vært nede grunnet et DDoS-angrep. Siden skal ha blitt hacket av en gruppe kalt MORRADi, som truer med å avsløre alle IP-adresser og mer informasjon om brukerne, om siden ikke stenges.

Slipknot vokalist og frontmann Corey Taylor sier det er på tide for musikk industrien og stoppe og saksøke nedlastere. Han føler at det er produksjonsselskapene selv som har skylden for piratvirksomhet, siden kvaliteten for utgitt musikk er så dårlig, vil ingen kjøpe det.

corey