Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Norbits, den største norske torrentsiden, er under hardt kjør nå. I flere dager har siden nå vært nede grunnet et DDoS-angrep. Siden skal ha blitt hacket av en gruppe kalt MORRADi, som truer med å avsløre alle IP-adresser og mer informasjon om brukerne, om siden ikke stenges.

DDos-andrep er ingen uvanlig hendelse for mange private torrenttrackere, selv om de ofte brukes som en unnskyldning for server-trøbbel. De fleste støre trackerne har fått minst ett slikt angrep.

Norbits er en av disse trackerne, et mellomstort samfinn med over 10 tusen medlemmer, de fleste fra Norge. De har hatt nedetid grunnet DDoS før, men denne gangen kan det være mer seriøst enn det.

IT-avisen har fått tilsendt en NFO-fil fra en gruppe kalt MORRADi, som tar på seg skylden for angrepet mot Norbits. Trond Bie, redaktør i ITavisen tror det kan komme fra FTP-miljøet.

Under ser du NFO-filen:

obj

kilde: ITavisen, Torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

6 kommentarer

 1. 1 Lars Martin sier:

  Jeg må si at jeg tviler på at det er MORRADI som står bak dette her. Folk med så dårlig setningsoppbygging og imbesilt språk, klarer neppe å stjele noen database. DDos angrep er en ting, det er tross alt ganske enkelt, men å stjele databasen deres tror jeg nok blir en smule verre.

 2. 2 bjorn sier:

  I følge #NorBits stemmer det ikke at de har hacket noenting.

  Er enig i ditt resonnement Lars Martin, folk som ikke klarer å stave ordet suksess har neppe suksess ;-)

 3. 3 sier:

  Må vel egentlig si meg enig med dere… :P DDoS er jo noe helt annet enn å faktisk få tak i filer fra serveren.

  Har ikke mye peil på hacking (skal innrømme at jeg har hatt lyst til å lære litt :P), og skrev dermed det to andre kilder (relativt troverdige) har formidlet.

 4. 4 Jan Erik Aukland sier:

  Vil ikke heller tro dette er noe DDos angrep og som flittig norbits bruker hadde jeg heller ikke vært redd om morra til hvem som helst kom med tomme trusler om å spre bruker info om uploadere da det ikke er noe ulovlig i å dele slik vi gjør.


  NORBITS GIR ALDRI OPP.


  til morra - pass dæ sjæl for vi kommer å tar dæ..  barneprat hører til på humor911.no.
  Takker for all støttet P2p samfunnet gir når slike ting skjer, og støtt heller opp for kan tro det er ingen som lider av P2P , ikke de største selskapene engang.

 5. 5 sier:

  DE SOM DDosa NorBits må jo være helt idiot. Jeg som bor i Findland, få lengre ikke se Hotel Cesar lengre pga DDos angrep på nettsida…

 6. 6 sier:

  det heter Finland..og hotel cesar er vel ikke det største tapet, lol

 7. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.