Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Slipknot vokalist og frontmann Corey Taylor sier det er på tide for musikk industrien og stoppe og saksøke nedlastere. Han føler at det er produksjonsselskapene selv som har skylden for piratvirksomhet, siden kvaliteten for utgitt musikk er så dårlig, vil ingen kjøpe det.

corey

Slipknot vokalist og frontmann Corey Taylor har satt i gang et angrep på produksjonsselskapene, han sier at istedenfor og bruke tid på og jage nedlastere, kunne dem heller bruke demmes ressurser til og finne band som produserer bedre musikk.

Taylor sa til Kerrang: “Hvorfor ville du skylde på folk som lastet ned musikk? Halvparten av alle de jæv*a albumene som er ute er bare dr*tt. Jeg laster ikke ned musikk, men jeg kjøper ikke musikk heller, pågrunn av musikken suger. Okei, det er kanskje en handfull gruppe med band som jeg kunne kjøpe, men ikke noe annet enn det, jeg kjøper bare gammelt dr*tt fordi, gammelt dr*tt er bra. sorry!”

Taylor, som nylig fikk en Kerrang pris på vegne av bandet sa han “Jeg kom bare for spriten, ” og sier at det er ikke rettferdig og skylde fallet på album salg på fil-delerne, og skylder på produksjonsselskapene for det dårlige salget:

“Folk vil skylde på nedgangen av album salg på nedlasting og fildeling - jeg tror at det faktisk er produksjonsselskapene sin feil.”

Selvfølgelig, mange folk skylder på selskapene for piratvirksomhet men Taylor tror at dem ikke gjør jobben sin ordentlig siden dem promoterer musikk som ikke følger en viss standard, som resulterer i at folk føler at musikken ikke er verdt pengene.

“Jeg tror det er kvaliteten av produktet. Hvis produksjonsselskapene ville stoppe og gi hver jæ*la idiot på gata med en mega produksjons avtale eller demmes eget produksjonsmerke, kanskje dem ville selge mer ut av de jæ*la albumene, dumme idioter.”

Kilde: TorrentFreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 sier:

    Behov for korrekturlesing.

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.