Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Firefox er en av de mest populære nettleserne på markedet, men i motsettning til Opera har den ingen integrert løsning for å laste ned via torrent. Firetorrent, en ny add-on for Firefox, gjør nå dette mulig!

firetorrent

Med Firetorrent er det nå mulig å laste ned via torrent, like enkelt som en vanlig fil, direkte i Firefox. Firetorrent er fortsatt kun i Alpha-fasen, men er likevel fullt funksjonabel!

Firetorrent kan være spesielt hjelpsom for de som kun bruker torrent av og til, eller de som synes det er mye styr med en vanlig torrentklient. De mest avanserte funksjonene i en vanlig klient, som uTorrent, er ikke med ennå, selv om vi håper på at dette kommer. Den legger seg i tillegg inn i det innebyggede nedlastingsvinduet for Firefox. Torrentfunksjonen i Opera er for undertegnende for slitsom å bruke imot uTorrent, at Opera kunne spart seg dette tillegget. Vi får håpe utviklerne av Firetorrent har laget et bedre forslag.

Det er ingen innstillinger i den foreløpige Alpha-versjonen, men den fullstendige versjonen skal inneholde de mest vanlige innstillingene som download/uploadgrense. Ferdige nedlastinger blir lagret på skrivebordet i Alpha-versjonen, men dette skal man kunne forandre når den går over i Beta, om noen uker.

Firefox 3.0 er kravet for at den skal fungere riktig, med en opplastingshastighet avgrenset til 15kb/s i Alpha. Nedlastingshastigheten kommer likevel opp mot hastighetene man får i f.eks. uTorrent.

Kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

2 kommentarer

  1. 1 Fredrik sier:

    Må testes ut! :D

  2. 2 bjorn sier:

    Gammelt nytt for de som bruker Opera, men selv liker jeg å ha en selvstendig klient for torrents… greit å ha det adskilt :)

  3. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.