I USA har flere universiteter bannlyst fildelingsaplikasjoner, slike som BitTorrent, i hovedsak pga. RIAA. Et universitet i Nederland har tatt imot BitTorrent med åpne armer. De bruker uTorrent til å distribuere programmer og OS-oppdateringer til over 6500 arbeidsstasjoner. Ved å bruke BitTorrent til dette sparer de mye tid, penger og ressurser.

inholland

BitTorrent er ment å være uten problemer, det er derfor det er så populært, er det ikke? Uheldigvis er det mange som bruker BitTorrent til å tjene penger på å spre skadelig programvare. Nylig har en ny trend slått ut, og denne gangen relatert til video-codecer.

776464 warning 2

.. står det å lese på forsiden av Dagens Næringsliv i dag.

I følge avisen “tar han fra de rike” (Apple) og gir til de “fattige” (seg selv).

P1010006

Selv om den offisielle utgivelsesdatoen for Windows Vista SP1 er satt til en gang i mars, kan du nå få lastet den ned på de fleste torrentsider.

vistalogo

Transmission har blitt standard torrentklient i Ubuntu når de nå lanserer Alpha 4 av Ubuntu HardyHeron.

transmission

Det har blitt laget mange plugins, widgets og toolbars for isohunt, men nå har isoHunt laget en ny toolbar, som de er veldig stolte av…

logoisohunt

Utorrent har nå sluppet en ny versjon 1.7.7 (build 8179).

utorrent2yk4

WeStream heter miniprogrammet som lar deg streame individuelle musikkspor fra en torrentfil. Utviklerne bak miniprogrammet er BitLet. WeStream har et flott design, og er kompatibel med alle nettlesere som kan kjøre java.

bitlet

Frostwire har kommet med en oppdatering fra 4.13.3 til 4.13.4. Det skal være flere ting som er rettet på. Frostwire er funksjonsmessig så og si likt med limewire. Eneste er forskjellig motiv, og at Frostwire er helt gratis. Klienten kan du laste ned på deres hjemmeside.

logofrostwire