Med millioner av potensielle mål, er BitTorrent sider en fantastisk arena for svindlere og spammere. Vertor er en ny BitTorrent side som sikter på og eliminere disse truslene. Hver torrent på siden blir sjekket for virus, DRM og passord beskyttete arkiv med Vertors programvare, og brukere kan få en sniktitt på innholdet av torrenten før dem laster den ned.

logo index

The Pirate Bay har etablert seg som en av de største torrenttrackerene, og hjelper til med distribusjonen av millioner av filer hver dag. I går slapp de en ny tjeneste for oss alle, en gratis videokonverterer for mobile enheter. Med denne kan man putte alle sine favorittfilmer og TV-show på nesten alle typer mobile enheter.

vio

Firefox er en av de mest populære nettleserne på markedet, men i motsettning til Opera har den ingen integrert løsning for å laste ned via torrent. Firetorrent, en ny add-on for Firefox, gjør nå dette mulig!

firetorrent

Nå når Red Alert 3 kommer i butikkhyllene feirer EA seriens 13 år lange historie, og gjør den opprinnelige Red Alert tilgjengelig for gratis nedlasting.

Google er et flott verktøy for å sammenligne populæriteten til de forskjellige søkene innenfor samme nisje. Når antallet søk etter noe stiger, er det ofte et tegn på at interessen for dét har steget. Vi har tatt en nærmere kikk på populæritetskurven for de tre populære torrentklientene: uTorrent, Azureus (nå vuze) og BitComet.

En “seedbox” er en sjargong for en dedikert høy-hastighets server, eksklusivt brukt for torrent overførsler. Med en “seedbox” vil du kunne laste ned og laste opp fortere enn det du kunne forestilt deg. Pluss at du kan administrere dine torrenter gjennom en nettleser fra hvilket som helst hjørne i verden, når som helst.

seedbox

Takk til nickwheeleroz fra flickr.com for bildet

utorrent har vært på markedet lenge, og får stadig flere brukere. Mye av grunnen til dette er at klienten krever lite ressurser, og er rask. Nå er den kommet i ny beta, 1.8 (build 10853).

utorrent2yk4

Data på det evig forandrende P2P landskapet viser at bruken av Utorrent har mer enn doblet seg i motsetning til 2007. Bittorent klientet er mest populær i Europa - hvor økningen er med 11.6% - og minst populær i USA - hvor bare 5.1% av PCene har uTorrent innstalert.

Tracker Checker er et hendig lite program som automatisk skjekker når private trackere er åpne for registrering. En del av trackerne åpner dørene nå og da, ved å gi deg muligheten til å registrere uten en invite.

Etter en sniktitt og prøvekjøring forrige måned har what.cd-teamet endelig bestemt seg for å gjøre en semi-offentlig publisering av Gazelle tracker og side.

gazelle-tracker

Idag lanserer svenske Ameibo en ny type filmbutikk - der kundene får betalt for å dele med seg av sine kjøpte filmer

Nesten fem år etter at den første versjonen av BitComet ble publisert har BitComet v1.00 ankommet. BitComet har nådd langt, og selv om den (uten grunn) har fått rykte på seg for å være torrentbølla, er den likevel populær blandt torrentbrukere.

bitcomet1-0

Denne artikkelen tar for seg historien rundt warezmiljøet og hvordan denne subkulturen startet. Warez er i dag et stort problem for spill-, musikk - og filmindustiren, og i denne artikkelen skal jeg prøve å belyse sider rundt warezmiljøet som gjerne mange ikke kjenner så godt til..

VLC Player, som er en av de beste og mest brukte mediaavspillerene, har vist seg å være sårbar for fjernstyrt hijacking. Dette sikkerhetshullet gjør det mulig for brukere med en ond hensikt å kjøre en vilkårlig kode, og muligens ta kontroll over offerets pc.

vlc

BTGuard er en proxytjeneste som kjører din torrenttrafikk gjennom deres servere. BTGuards servere er lokalisert i Kanada, som har en av de strengeste lovene som angår privatliv. De beskytter deg til og med mot din egen ISP.

btguard