Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Det er kun snakk om noen uker siden lanseringen av YouTorrent, som veldig fort ble en av de mest populære meta-søkemotorene for torrentfiler. Nå har de imidlertid skiftet strategi, og har bestemt seg for å kun indeksere “lisensiert” innhold.

youtorrent

Ikke overraskende har den enorme suksessen til YouTorrent (YT) resultert i flere lignende sider (torrentfreak). Ingen av disse har kommet i nærheten til YT, som har hatt hele 10 millioner unike brukere i måneden.

Det som har gjort YT så populær er det flotte brukergrensesnittet, et reklamefritt design, og muligheten til å søke på flere av de store torrentsidene samtidig. Sistnevnte har imidlertid forandret seg, noe som mest sannsynlig vil føre til en slutt på populæriteten.

Patrick, en av grunnleggerne til YT, har fortalt at det er på grunn av usikkerheten rundt kildene og resultatene som blir levert fra noen motorer, at de nå velger å satse på de som beviser at innholdet er lisensiert og sertifisert.

Og det stopper ikke der. YT har ikke bare blitt “lovlig”, Patrick tenker også på å selge siden. “YT-prosjektet har vokst veldig fort, og uheldigvis har ikke utviklingen vært i samsvar med rettningslinjene til selskapene som eier siden.” YT har allerede hatt noen som er interesserte i å kjøpe siden, men vil også få flere inn i budrunden.

Det er uheldig å se at YT måtte kaste inn håndkleet allerede etter fire måneder. En ting er sikkert, at de ikke har tjent noe penger på siden ennå, med tanke på at de ikke har hatt noe reklame på siden. Å selge siden kan alikevel gi dem en del penger, noe som kan se ut som var en del av planen.

Kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.