Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

ImageShack, som er en av de største hostingselskap for media, har implementert noen betydlige oppgraderinger til deres torrentnedlastingstjeneste. En av de mest inovative nye kjennetegn er ”video preview”, som lar brukeren bla igjennom stillbilder av videoen som de laster ned, dette for å få en følelse av kvaliteten på filmen.

ImagShack, som navnet allerede tilsier, er den beste måten for bildehosting. Uansett så har siden mer å tilby, slik som deres torrent nedlastings tjeneste.

ImageShack gir brukeren lov til å laste opp en .torrent fil til deres side, som da vil bli lastet opp på ImageShacks sine servere. Etter at opplastingen er ferdig, kan filene lett bli lastet ned fra en http link i hvilken som helst nettleser. Tjenesten er ideèl for personer som har redusert hastighet på bittorrent teknologien, og de som ikke vil gi sin ip-adresse for allmennheten.

I april rapporterte TorrentFreak at ImageShack hadde lagt ut BETA-versjonen for allmenheten, men siden den gang har noen spennende funksjoner blitt lagt til. En av disse funksjonene er ”Video preview” funksjonen. Når du legger til en populær video torrent til din nedlastings kø, vil den vise deg en tidslinje med still bilder, så du kan bekrefte innholdet og kvaliteten til filmen, nedenfor er et eksempel på en slik tidslinje.

Torrentnedlastingstjenester er ikke nytt, men det er bare noen få som tilbyr denne tjenesten gratis. Jack Levin, oppfinneren av ImageShack forklarte til TorrentFreak hvorfor han startet prosjektet: ”Vi tror at det vil bli en bra tjeneste for brukerene, spesielt i lyset av ISP sine velkjente nedlastingsnedsenkelse av fart. Det er mange gratis og lovlige torrenter som folk burde ha tilgang til også. Vi har kapasitet til å gjøre dette, og verden trenger det.”

Selv om tjenesten er gratis, er det en nedlastings grense på 5GB og en båndbredde grense på 10GB per måned. Brukere som vil bruke tjenesten litt mer intenst må betale en betalingsplan, som starter på $10 dollar (ca. kr 52,-) for en 10GB disk og 15GB båndbredde.

I begynnelsen var vi litt bekymret for tjenesten, fordi den ikke gir seeding for torrentene. Torrenten kobler av når den er ferdig, enkelt og greit, som senker dens totale swarm fart. Dette ble også forandret, da ImageShack nå gir brukerene lov til å seede filene opp til 150%.

Torrentnedlastingen er ganske enkel å ta hånd om, og siden gir deg noen enkle detaljer om fremgangen for nedlastingene. Under ”Status” linken er det listet opp informasjon om nedlastingsfremgangen, hvor mange seeds og leechers, delings ratio og mer. Andre flotte applikasjoner er selektiv nedlasting, som er supert når du bare trenger èn fil fra en stor torrent fil, og muligheten for å få en email når nedlastingen er blitt fullført.

Det er lite sannsynlig at Hollywood vil like denne tjenesten. Uansett, så er ikke Levin bekymret for dette: ”DMCA legger til, så, hvis vi får rapporter fra kopirett eiere til å ta ned innhold, vil vi gjøre det.” totalt sett vil tjenesten gjøre det den lover, den laster ned filer mye raskere enn de fleste ”hjemmeværende” tilkoblinger ville gjort, og har blitt mer vennlig til Torrentmiljøet nå som den tillater seeding. Den er absolutt vært et forsøk, særlig hvis du er ute etter en billig seedbox!
Kilde: TorrentFreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.