Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Og være en av verdens mest “påkoblete” nasjon hjelper folk med og få innhold “på-forespørsel” på demmes egne prinsipper.

Omtrent halve bestanden av internett brukere i Sør-Korea laster ulovlig ned èn full-lengde film i uken, en undersøkelse som ble tatt av Korean Film Council sa tirsdag var det flest nedlastere.

Undersøkelsen, ble utført med 2358 online surfere med alder fra 15 til 49, den viser at så mange som 47.3% hadde lastet ned filmer fra fil delings sider, ved og ikke betale noe penger eller mindre enn 100 won (0.11 USD) per film i løpet av det siste året.

Marginen av feil er plus/minus 2% poeng.

I følge undersøkelsen, en typisk film nedlaster, laster ned 54.5 filmer vert år, som betyr at 1.1 filmer blir lastet ned hver uke.

Så mange som 32.7% av ulovlig nedlastere mente at dem ikke hadde råd til og kjøpe filmen, så dem lastet den ned istedenfor, mens 20.9% mente dem hadde tid til og laste ned filmen.

Av dem som sa at dem aldri hadde lastet ned filmer, 28% sa at det var komplisert for dem og laste ned filmer ulovlig, mens 18.3% sa at dem var mest redd for at dem skulle få virus på pc’en.

Bare 12% sa at de ikke ville bryte copyright loven.

Når USA får kjappere internett og bedre oppetid på nettet, er jeg sikker på at vi vil se en lignende undersøkelses resultat her også.

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.