Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Etter en sniktitt og prøvekjøring forrige måned har what.cd-teamet endelig bestemt seg for å gjøre en semi-offentlig publisering av Gazelle tracker og side.

gazelle-tracker

Gazelle er et forsøk på å bytte ut den gamle og hullete TBsource. Det er tenkt å være et raskt og fleksibelt system, som minsker belastningen på serveren og databasene, samtidig som funksjonene er økt.

Over helga har what.cd blitt oppgradert så alle de 43 tusen medlemmene kunne prøve ut Gazelle. Selv om det er noen barnesykdommer, inkludert et problem med passordkodene til IRC-kanalen, ser det ut som om det aller meste fungerer utmerket.

Et større problem var et DDOS som siden opplevde rett etter at den hadde gått live for sine brukere. Angrepet, som varte i litt over 4 timer og trakk 100Mb/sec, frustrerte flere av sidens brukere.

Også en kilde til fustrasjon var missfårståelsen over et “freeleech” tilbud. Dette ble brukt til en stress-test, og ble avsluttet etter 6 timer - selv om det var annonsert at det kunne vare 24 timer.

Mange brukere grabbet til seg filer de ike ville ha fått på en annen måte, i et forsøk på å øke sin ratio. De startet nedlastinger, og fortsatte å kjøre disse når testen var over. Dette skapte litt friksjon mellom brukere og administrasjonen.

Gazelle er ikke kun for musikktrackere, og Ntorrents har planer om å gå over innen kort tid. Dette vil igjen bli en test for Gazelle, og denne gangen muligheten til å bli brukt på andre trackere enn kun musikk.

Utgivelsesdatoen er ennå ikke mer spesifik enn: “Når alle store hull er fikset”.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.