Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Det svenske venstrepartiet vil gjøre det lovlig å dele filer med kopirett til privat bruk. Kan det være for å trekke flere velgere?

253px-Vnsterpartietsvg

Sverige fortsetter å gå mot strømmen i Europa når det gjelder fildeling. De vil stadig gjøre samfunnet mer tolerant, mens resten av Europa går mot sensurering og innholdsfiltrering på ISP-nivå.

Det svenske venstrepartiet, som er et sosialist- og feministparti, har nylig gitt sin støtte til fildeling, om den ikke brukes for å tjene penger på det. “Så lenge man deler filer med kopirett uten formål om å tjene på det vil vi ikke prøve å stoppe det, det som kalles ustoppelig.”

“Vi vil være de kulturelles parti i fremtiden, men lover som gjør størsteparten av den voksne populasjonen til kriminelle må forandres,” sier Elise Norberg Pilhem fra partiet.

Partiet har sunket kraftig fra 2002 til 2006 i stemmer, fra 8,4% til 5,8%. Dette forslaget kan være et stunt for å få flere stemmer, eller noe de rett og slett brenner for. Tiden vil vise…

kilde: zeropaid

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 Chris-Håvard sier:

    Svenskene forstår seg på fildeling de. De får nok en del stemmer pga av dette, men jeg håper at de fortsetter å kjempe denne kampen.

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.