Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Den populære torrentsiden Mininova var nede i flere timer i går, på grunn av hardwareproblemer. Det var ventet at Mininova skulle være i en del timer, og mange var spente på hvordan de andre sidene ville klare seg.

mininova

Erik fra Mininova har fortalt at det er loadbalanceren på nettverkskortet, som er en del de ikke hadde backup for, som forårsaket problemene.

Mininova-teamet jobbet hardt for å få siden opp å gå igjen, noe den er nå. Ingen data har gått tapt, selv om Mininova var nede i relativt lang tid (hovedsakelig grunnet ferie i Nederland).

Forumene til Mininova var ikke tilkoblet denne loadbalanceren, og har dermed ikke blitt rammet. Delerne fra “promotert innhold”-seksjonen var visst også oppe.

Nedetiden til Mininova skapte endel mer trafikk til flere andre torrentsider. Flippi, som er administrator for Torrentz.com har sett en økning på hele 50%, som betyr flere ti-tusener med ekstra brukere pr. time. Som et resultat av dette har Flippi, og flere andre torrentsideadministratorer, hatt et tøft kjør for å holde sidene raske og fungerende.

Alt ser ut å ha gått greit, utenom at SumoTorrent var nede i 6 timer pga. overbelastning. Det er likevel litt skummelt å se at om en stor torrentside går ned, kan flere andre sider gå ned med den.

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.