Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

For noen uker siden ble det sagt at den populære DVD-ripperen aXXo skulle ta seg en pause fra DVD-Rippingen. Rundt den samme tiden ble et nytt fjes introdusert til “non-scene”, scene og andre steder når folk søkte etter aXXo torrenter, KLAXXON torrenter begynnte å komme opp.

Den siste offisielle aXXo torrenten ble lastet opp for over en måned siden. Etter det har det vært forferdelig stille. Når aXXo enda var aktiv, ble det vurdert at over en million mennesker hadde lastet ned aXXo sine DVD-ripper hver måned. Men nå ser det ut til at en ny ripper ved navn KLAXXON, tar fordel av aXXo sin popularitet.

Det er sikkert og visst at KLAXXON’s navn er inspirert av aXXo. KLAXXON bruker aXXon sin popularitet til å reklamere for sine DVD-ripper i søkefunksjonen på BitTorrent sider. Det er en effektiv vei for å få popularitet. For selv om aXXon sluttet å laste opp DVD-ripper for over en måned siden, er aXXo fremdeles et av de mest søkte ordene på BitTorrent sidene.

Det viser seg at KLAXXON’s timing var helt på femøringen. Med mening eller ikke, rippene (mest gamle titler) begynte å vises på BitTorrent sider bare noen dager etter at aXXo lastet opp sin siste Torrent. Kvaliteten på rippene er ikke så dårlige ifølge kommentarene. Det eneste som ser litt rart ut er filstørrelsene, de varierer en del, fra 500MB til godt over 1GB.

axxo-klaxxon


Jeg tror ikke det er lurt, men KLAXXON har også en blogg med flere detaljer om torrentene og en etterspørselside hvor vi kan lese:

Vær så snill og skriv anmodninger på kommentardelen nedenfor, og KLAXXON vil prøve å komme med de
mest populære etterspørselene. Vær obs på at dette vil bøye seg etter tiden til KLAXXON, men han
vil prøve å tilfredsstille så mange av våre lojale fans som mulig. Takk nok en gang for din lojale support.

Det ser ut til at KLAXXON liker å tilfredsstille deres “lojale fans” på deres vei til BitTorrentstjernene. Dette er en hobby som viser seg å være veldig farlig for noen, og jeg er sikker på at anti-piratene har stilt inn kikkertene på denne nykommeren.

Fortsettelse følger?

kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 sier:

    > ...over en million mennesker hadde lastet ned aXXo sine DVD-ripper hver måned.

    Nå fikk vel aXXo pepper de fleste “seriøse” steder for kun å release re-codede filer (2 til 1 cd osv), og ikke foreta ripping selv. De aXXo-releasene jeg har sett har vært ganske skjiit…

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.