Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

På bare litt over et år har japanske internettbrukere økt sin fildeling med utrolige 180%. Dette er iallefall resultatet av en internettbasert undersøkelse. Det gjennomsnittlige antall filer som blir lastet ned har mer enn doblet seg.

Ifølge resultatene til en undersøkelse gjennomført nå, har antallet japanske internettbrukere som deler musikk, filmer og programvare økt dramatisk.

Undersøkelsen, som er publisert og finansiert av RIAJ (musikkindustrien), det japanske MPAA og ACC (programvareindustrien), har konkludert med at antallet internettbrukere som deler ulovlige filer har økt fra 3,5% i juni 2006, til 9,6% i september 2007. Dette er en økning på hele 180%.

Antallet filer som har blitt nedlastet har også økt drastisk. I juni 2006 var gjennomsnittet på 194 filer per bruker, mens det økte til 481 filer til september 2007. Musikkfiler er klart mest populært, og hadde 211 filer per bruker, mens video kom som en god nummer to med 183 filer. Det ble lastet ned gjennomsnittlig 43 bilder, 33 dokumenter og 14 deler programvare per bruker.

Undersøkelsen fant også ut at japanerne fortsatt liker Winny best, med 27% av brukerne. LimeWire, som er veldig populært i vesten, tok 18,8%, mens WinMX sitter på 15%.

BitTorrent, som er utrolig populært over hele verden, kom kun på 6. plass med 7,4%.

Med tiden kan det jo hende japanerne går mer over til BitTorrent. Bare tiden vil vise :D

Kilde: torrentfreak.com

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.