Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

En brann hos ISP PRQ, som er eid av to av The PirateBays grunnleggere, satte flere torrentsider ut av spill tidligere i dag. Selve The PirateBay ble ikke satt ut av drift, men flere av deres sideprosjekter og andre torrentsider som var hostet der gikk ned.

Det er rapportert at brannen var fororsaket av strømtilførselen til den ene UPSen, som nå har blitt reparert av en elektrikker. Flere av serverene er nå tilbake i drift. Brannen skal ha startet rundt 12 GMT.

Blandt sidene som ble rammet er Waffles, Suprnova, Swebits og den populære tv-torrentsiden EZTV. Waffles skrev denne notisen på deres side:

FIRE AT PRQ DATACENTER
Please bear with us waffles! We’re scrambling to get you your syrup.

- Serverene ble ikke skadet.
- Ingen data er mistet, da vi tar daglige backuper.

- Heldigvis har vi en helt ny server allerede.
Vi vurderer om vi skal sende den til det nye svenske datasenteret, hvor alt er klart. Alternativ 2 er å ta imot gjestfriheten til våre gode venner.

En av administratorene hos Waffles var ikke akkurat fornøyd, og skal ha uttalt at det var latterlig. “Det er andre gang denne måneden vi har hatt mer enn seks timer nedetid.” Han la også til:” jeg må få sendt vår nye, mye kraftigere server for Waffles til et annet datasenter i Sverige, før postkontoret stenger.” En annen skal ha sagt de først fikk vite om brannen av noen utenfor PRQ.

Kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

2 kommentarer

  1. 1 Sexy Sadie sier:

    Det ordner seg, gjør det ikke?

  2. 2 sier:

    Det gjør det ja:D

  3. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.