Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

Electronic arts, som er utgiver av det kommende MMORPG Warhammer Online: Age of Reckoning, har valgt å benytte BitTorrent for å distribuere den lukkede Beta-klienten. Inkluert i dokumentasjonen er en anbefaling til å benytte TorrentFreaks “speed up”-guide.

warhammer-small

Mythic Entertainment, som er utviklerne bak Warhammer Online: Age of Reckoning, gjør som de fleste andre utviklere av slike spill, betatester det. Dette gjøres med et antall spillere fra Europa, USA, New Zealand og Australia.

Warhammer Onlines klient har ganske god størrelse, hele 9,3 GB. Å gi ut en nedlastbar fil på denne størrelsen kan bli unødvendig dyrt for utgiver EA og utvikler Mytic ved bruk av vanlig filnedlasting via http/ftp. Ved å velge BitTorrent som delingsmetode blir disse kostnadene dramatisk kuttet.

Man kan kun få tak i klienten med hjelp fra BitTorrent, så EA/Mytic er ganske sikre på at testerne er kjent med fildelingsmetoden. For å likevel være på den sikre siden har de laget en omfattende guide for bruk av teknologien. Denne omhandler alt fra å velge ut en klient, til å viderekoble porter.

Trackeren til Mytic er: http://torrent2.eamythic.com, og har nå over 1300 delere og 7000 nedlastere. Et søk på hash-verdien viser at betaen blir tracket av andre torrentsider også.

kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.