Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

I går ble det kjent at Comcast, alles favoritt ISP (spesielt for torrentverdenen), har blitt hacket. Meldingen vi kunne lese på deres hjemmeside var:“KRYOGENIKS EBK and DEFIANT RoXed COMCAST.”

Comcast

Når du er blitt så stor som Comcast kan du ikke tilfredstille alle, hele tiden. Selv om de har gjort det på andre måter også, har Comcast greid å irritere en stor del av kundebasen sin med forskjellige aktiviteter, for ikke å nevne dens villedende påstander og “jernteppeholdning” når det blir påvist at de sniker seg unna sannheten. Kanskje er det dette som motiverte en gruppe til å gå til neste trekk?

Mange vil feire nå som det viser seg at Comcast har blitt offer for en hack som gikk utover hjemmesiden deres.

Det ser ut til at hackerene har byttet om på Comcasts DNS/WHOIS, som ble pekt mot en adresse som ikke tilhørte Comcast. Selv om dette er tilbake til normalen nå, var dette det som var der før:

Administrative Contact:
Domain Registrations, Comcast kryogenicsdefiant@gmail.com
Defiant still raping 2k8 ebk
69 dick tard lane
dildo room
PHILADELPHIA, PA 19103
US
4206661870 fax: 6664200187

Technical Contact:
Comcast Corporation kryogenicsdefiant@gmail.com
1500 Market Street
Philadelphia, PA 19102
US
215-320-8774 fax: 215-564-0132

Record expires on 24-Sep-2008.
Record created on 25-Sep-1997.
Database last updated on 28-May-2008 23:48:08 EDT.

Domain servers in listed order:

NS21.WORLDNIC.COM 205.178.190.11
NS22.WORLDNIC.COM 205.178.144.11

En av Comcasts ansatte har sier:“Serverne er i orden, og er mulig å nå om DNS-serveren peker riktig. Etter hva vi kan se er dette kun et engangstilfelle.”

Kunder som prøvde å ringe inn til Comcast kom aldri gjennom, og en panikk spredte seg med tanke på Comcasts epostsystem; om hackerne hadde fått tak i brukernavnene og passordene. Dette er ikke bekreftet.

kilde: torrentfreak

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

3 kommentarer

 1. 1 sier:

  Kilde? Du mener “Copyright”?

  Det er jo bare copypaste inn i google translate og postet her. Bah.

 2. 2 sier:

  Til opplysning har TF CC-lisens på alle sine artikler, som betyr at du faktisk kan kopiere hele innholdet (selv uten å oversette) bare du viser til kilden. (Copyright betyr forresten kopirett, altså noe som viser til en opphavsrettsinnehavers krav til bruk/kopiering av åndskraftsverket)

  Og det med google translate… Oversettingen der er ennå elendig, og helt ubrukelig ved direkte oversetting. Ofte blir også ord og settninger feiltolket av google. Ellers er denne tjenesten ganske fin i enkelte sammenhenger.

  Poenget med å oversette artikler fra bla. TF er at da kan de som foretrekker å lese om P2P på norsk, gjøre det her. Hvis de foretrekker engelsk er det flere sider der ute å boltre seg i! Vi forsøker stadig å komme med unike artikler, og jobber videre med det fremover…

  Mvh Trond Kevin

 3. 3 sier:

  Jeg synes dere gjør er flott jobb.
  Takk for norske p2p nyheter.
  Ser godt at dette ikke er ren google oversettelse.
  Spar deg for dine frekkheter andy.

 4. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.