Gi Kudos til denne saken! Stumble denne artikkelen! Del på Facebook

BTGuard er en proxytjeneste som kjører din torrenttrafikk gjennom deres servere. BTGuards servere er lokalisert i Kanada, som har en av de strengeste lovene som angår privatliv. De beskytter deg til og med mot din egen ISP.

btguard

Det fungerer sammen med alle store BitTorrentklienter inkludert uTorrent og Azureus, og det beste er at det ikke kreves noen spesiell programvare. De logger ingen aktivitet, og har ubegrenset nedlastingsvolum.

Selv om “linja” som brukes når du benytter BTGuard er sikret, er det ikke store forskjeller på nedlastingshastighet, melder torrentfreak.

Siden dette kun er en proxytjeneste er ikke trafikken mellom serveren og pc’en din kryptert, så ISPen din kan klare å se hva du laster ned likevel.

BTGuard fungerer på en annen måte en liknende tjenester som VPNOut og Smarthide. Den mest fremtredende forskjellen er at BTGuard ikke kjører all trafikken din gjennom sine servere, men kun trafikken fra torrentklienten.

BTGuard tilbyr en gratis trial, og 4,75 Euro pr. måned etter dette. Selv om det koster litt er de blandt de billigste på dette området. Og det er jo en liten pris å betale for å bevare privatlivet sitt.

Interesse for fildeling? - tjen penger på å skrive for oss.

1 kommentar

  1. 1 svedar sier:

    ok, en betaltjeneste som sørger for at du skal kunne laste ned ulovlig materiale uforstyrret. er det riaa, fbi eller noen slike som leverer “tjenesten” mån tro :-S

  2. Side 1 av 1 side(r)

Legg igjen en kommentar

Kommentarer er ikke tillatt for denne artikkelen.