Electronic arts, som er utgiver av det kommende MMORPG Warhammer Online: Age of Reckoning, har valgt å benytte BitTorrent for å distribuere den lukkede Beta-klienten. Inkluert i dokumentasjonen er en anbefaling til å benytte TorrentFreaks “speed up”-guide.

warhammer-small

I dag, starter The Pirate Bay og Piratbyrän (The Bureau of Piracy) på sin ferd gjennom hele europa, Dette vil nå sitt klimax på kunst festivalen “Manifesta” i slutten av neste uke, i Bolzano i Italia. Den gode nyheten er at du kan bli med dem på ferden - alle er velkommene.

pirate-bay-bureau-on-tour

Det svenske venstrepartiet vil gjøre det lovlig å dele filer med kopirett til privat bruk. Kan det være for å trekke flere velgere?

253px-Vnsterpartietsvg

NIN har tidligere gitt bort sine sanger gratis på nettet. Nå skal de ut på turné, og gir da bort én ny sang, pluss en sang fra fire andre band de turnerer med.

lights 600x300

Rebolt, som er et norsk rockeband, gir nå ut all sin musikk for gratis nedlasting gjennom bla. torrent.

1

For en stund siden var det noen som lagde en film med tittelen “Steal this film”. Det er en dokumentar om fildeling, med intervjuer fra de som driver torrentsider og ledere i musikkfirmaene. Nå skal en norsk gruppe gjøre det samme, og prosjektet har tittelen “Urospredere”.http://static.thepiratebay.org/doodles/stf.jpg

GrooveShark er ikke noe nytt, men det betyr ikke nødvendigvis at du har hørt om den.

Image

Nå begynner dette å bli en trend (håper vi). NIN gir nå bort sitt nyeste album.

album-thumbnail

Coldplay, kjent for bla. trouble, fix you og talk, har nå “tatt en radiohead”. De gir bort sin nyeste singel, Violet Hill, på internett!

coldplay theportrait

Gjengen bak The Pirate Bay har lansert en egen vertstjeneste for blogger.

Nå som Youtorrent bestemte seg for å bare indeksere “lisensiert” innhold, har besøkstallene falt dramatisk. Men hvor skal man nå gå for meta-søk?

Etter seks måneder med nedetid, så er endelig BitTorrent trackeren Demonoid.com oppe og går!

demonoid[1]

Headweb, et svensk foretak som satser på å leie ut DRM-frie filmer, klar for nedlasting via BitTorrent, har planer om å lansere tjenesten også i Norge.

Image

Tross i økonomiske tap for musikkindustrien, skaffer musikere seg musikken sin på samme måte som oss andre - gjennom fildeling.

Denne artikkelen tar for seg historien rundt warezmiljøet og hvordan denne subkulturen startet. Warez er i dag et stort problem for spill-, musikk - og filmindustiren, og i denne artikkelen skal jeg prøve å belyse sider rundt warezmiljøet som gjerne mange ikke kjenner så godt til..