Akkurat nå finner man filmen “Nasty Old People” på forsiden av The Pirate Bay:

Image

Sjekk ut filmen her:

http://thepiratebay.org/torrent/5117424/Nasty.Old.People.2009.XviD

Image

Stavanger-forfatter Tore Renberg (“Mannen som elsket Ynge”, m.m.) nekter å gi ut sin neste roman som lydbok. Grunn? Frykt for piratkopiering.

I følge DN mener Renberg at bransjen er i krise:

“– Jeg mener alt som handler om lydfiler og elektroniske filer, må midlertidig stanses. Bransjen er i en krisesituasjon”

I følge avisen støtter visstnok Renberg også platebransjens siste krampetrekning, nemlig å trekke en internettleverandør for retten.

Kilde: Aftenbladet

Urospredere, en dokumentar om ulovlig fildeling i Norge, kommer 10nde April - men allerede nå kan du forhåndskjøpe billetter på hjemmesiden deres www.urospredere.no. Sjekk ut traileren under.

Da Monty Python gutta så seg lei av at folk la ut videoene deres gratis på YouTube, kunne de bestemt seg for å betale advokatene sine enda mer for å få dem fjernet, slik platebransjen sannsynligvis ville reagert.

I stedet la de selv opp videoene. Gratis, og i bedre kvalitet.

Med millioner av potensielle mål, er BitTorrent sider en fantastisk arena for svindlere og spammere. Vertor er en ny BitTorrent side som sikter på og eliminere disse truslene. Hver torrent på siden blir sjekket for virus, DRM og passord beskyttete arkiv med Vertors programvare, og brukere kan få en sniktitt på innholdet av torrenten før dem laster den ned.

logo index

Nå som året nærmer seg slutten har vi tatt en titt på de mest piratkopierte titlene i forskjellige kategorier i 2008. Lost er uten tvil den mest nedlastede TV serien, med over 5 millioner nedlastinger for èn episode.

Spc top10 eclips 400x371

Amazon, verdens største Internett-forhandler, er under angrep av pirater. En add-on til nettleseren Firefox som heter “Pirates of the Amazon” gjør det mulig å shoppe på Amazon butikken uten å betale en krone. I stedet på produkt sidene til Amazon ligger det en lenke til “gratis” kopier på The Pirate Bay.

amazon-pirate-logo

for en uke siden, fant kunder av ISP’en Orange i hele England og Frankrike at dem ikke hadde tilgang til The Pirate Bay sine sider.
Mange av kundene sendte e-post til ISP’en, bekymret over at Orange kanskje sensurerte demmes tilgang til internett.
Nå, en uke senere, har Orange svart offisielt - demmes kunder skal fra nå av ikke ha problemer med og få tilgang til verdens største tracker.

tpb-orange

Nok en gang gir CDON.com ut gratis innhold. Denne gangen er det snakk om sangene “snowflake in a hot world” fra Mercury Reys nye album, og den nye singelen “on and on” fra Agnes Carlsson.

Via NRKBeta bloggen ble vi tipset om et program på NRK hvor det diskuteres fildeling.

Image

VG forteller i dag om at Timbuktu har verdenspremiere på sin nye singel “Tack for kaffet” på selveste TPB.

Image

Slipknot vokalist og frontmann Corey Taylor sier det er på tide for musikk industrien og stoppe og saksøke nedlastere. Han føler at det er produksjonsselskapene selv som har skylden for piratvirksomhet, siden kvaliteten for utgitt musikk er så dårlig, vil ingen kjøpe det.

corey

The pirate bay, mininova og IsoHunt har alle millioner av besøkende hver dag, som søker på musikk, filmer, programvare og spessielt TV-show. Tilsammen så har de tre BitTorrent sidene over 500 millioner søk hver måned, og det nummeret går stadig opp hver måned.

allinone

.. med nye påfunn.

Denne gangen er det IOC de har hisset på seg fordi noen brukere har lagt ut klipp av OL.

Image

Image

Legendariske Paul Graham skrev nylig et innlegg på hjemmesidene til Y Combinator ang. hvilke idéer de ønsket å investere penger i.

RIAA og fildeling ble nevnt.